MENÜ
 • Kapócs Zsóka nagyot égett

  A színésznő égésétől a stúdió is kigyulladt. Persze mindez csak Bagi és Nacsa paródiájában történt.

  Bagi Iván ma este Kapócs Zsóka bőrébe bújik a Magyar Televízió Szálka című műsorában. A jelenet szerint a színésznő Karády Katalin Hamvadó cigarettavég című dalát adja elő, de szipkás cigijével lángba borítja a stúdiót. Végül csak annyit mond: ez nagy égés volt.

  “Kapócs Zsóka hálás karakter. Azt látjuk, hogy a bulvárvilágból jön, és nehezen fogadja be a színházi világ, ez pedig mindig szolgáltat témát a sajtónak. Ezt a fajta feszültséget szeretnénk feloldani a paródiával” – árulta el Bagi Iván. Hozzátette, hogy könnyű volt elkapni Zsóka karakterét, viszont a beszédhangját tovább kereste, mint az énekhangját.

  A paródia ellenére szimpatizál a színésznővel: “Tényleg jó a hangja. Lehet, hogy énekesnőként kellene próbálkoznia vagy még többet dolgoznia azon, hogy megszeressék.”

  A humorista azt is elmondta, hogy felkészült a sértődésre.

  “Egyszer már parodizáltuk, akkor is a szőkeségére mentünk rá, és hallottuk, hogy zokon vette a paródiát. Pedig aki ért ehhez a műfajhoz, az jól tudja, hogy csak az izgalmas és érdekes személyiségek jó alapanyagok.”

  A híresztelések szerint Zsóka valóban zokon vette a kifigurázást, de csak úgy kommentálta az egészet, hogy nem foglalkoztatja a paródia, most a premierjére koncentrál.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon