MENÜ
 • Kanye West komolyan készül az apaságra

  A baba nyáron érkezik.

  A zenész és Kim Kardashian 2012 áprilisában kezdtek el randizni. Először talán nem sokan hittek abban, hogy szerelmük hosszú távú lesz. Aki ennek drukkolt, az úgy tűnik nagyobbat nem is tévedhetett volna, hiszen tavaly év végén már a közös gyerek bejelentésénél tartottak. A West-Kardashian kisbaba várhatóan júliusban látja majd meg a napvilágot. Kanye addig is intenzíven készül az apai szerepre.

  “Minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy jó apa legyen. Órákra jár és ha kell, akkor szorítani fogja a szülőszobán Kim kezét, ha kell segít a légzésnél, ha kell ő maga vágja el a köldökzsinórt” – mesélte a várakozás időszakáról Kanye egyik barátja. Vajon kisfiú, vagy kislány köldökzsinórját kellene majd elvágni? Erről még senki nem tud semmi biztosat, de elindultak olyan pletykák, miszerint az első közös gyermekük lány lesz.

  Az is téma már, hogy mi legyen a baba neve? Abban az esetben, ha fiú születik, West a Nort keresztnevet preferálná, azaz gyakorlatilag a születendő csöppség neve magyarul annyit jelentene, hogy Észak Nyugat. Kim családjában azonban hagyományosan K betűvel kezdődnek a keresztnevek, úgyhogy biztos pár kör le lesz még futva e téren is mielőtt elhangzik a végső döntés.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon