MENÜ
 • Kanadában a ping-pong asztalokért fizetnek adót

  Gord Perks kormányzó olyannyira büszke volt a torontói Stanley Park ping-pong asztalaira, hogy túlságosan is meglepő kijelentést tett.

  A kormányzó a torontói Stanley Parkban avatta fel a legújabb, egész nyáron a polgárok rendelkezésére álló ping-pong asztalt. A nagy leleplezéshez külön sajtótájékoztató is kapcsolódott. Itt pedig több hibát is elkövettek.

  Például azt, hogy elárulták az asztalok árát, mely egyenként 5600 dollárra, vagyis 12 millió forintra rúgott – ami azért egy kicsit gyanús – a beszéd végén Mr. Perks pedig boldogan jelentette ki: “Ezért fizetünk adót!”

  Nos, a kedves kanadai polgárok viszont úgy gondolják, hogy nem ezért fizetnek adót. Twitteren ennek pedig többen hangot is adtak. Az egyik felháborodott polgár például így nyilatkozott:

  “Nem engedhetem meg magamnak, hogy ping-pong asztal legyen az udvaromban, de csináljuk meg együtt, adjon mindenki egy pennyt”

  Egy későbbi közleményben a kormányzó kifejtette, hogy évente 4 millió dollárt költhetnek összesen minden torontói parkra, ami azt jelenti, hogy minden lakó kevesebb mint két dollárt ad bele büdzsébe évente, mégis az egész városban találkozhatnak most ezekkel a “varázslatos” ping-pong asztalokkal.

  Miért érezzük úgy, hogy Mr. Perks hobbija a ping-pong?

  A poén az egészben az, hogy a városszerte három helyen megtalálható asztalokhoz labdát és ütőt nem biztosítottak.

  A kormányzó azt is elárulta a sajtónak, hogy szerinte a nép egyáltalán nem haragszik rá, sőt, néhány telefonhívásból arra enged következtetni, hogy “az emberek szerelmesek a város vezetőségébe.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon