MENÜ
 • Kamu gyomorgyűrűtől fogyott 40 kilót

  A túlsúlyos nő nem hitt a hipnózisban, de ma már másképp vélekedik. Azt kérte ugyanis, hogy hitessék el vele módosult tudatállapotban, hogy gyomorgyűrűje van, és úgy tűnik, a módszer nagyon is bevált!

  A 46 éves Janice Rodgers hiába próbálkozott különféle fogyókúrákkal 23 éven keresztül, semmi nem használt. Végső elkeseredésében elment hipnotizáltatni magát, és azt kérte, hitessék el vele, gyomorgyűrűje van – írja a Mirror. A brit nő egyáltalán nem hitt a dologban, de ennek ellenére elkezdett a testsúlya csökkenni. Hét hónap alatt, több mint negyven kilót fogyott, és az egészségtelen ételeket egyáltalán nem kívánta.

  “Korábban szinte mindent megpróbáltam, hogy megszabaduljak a feleslegemtől. Gyakorlatilag minden kísérletem kudarcba fulladt.” Rodgers arról is beszámolt, hogy már gyakorlatilag az első kezelés után nem bírt annyit enni, mint korábban és egy hét után már látszott rajta, hogy “gyomorgyűrűt” kapott.

  Persze senkinek nem merte elmondani, mert attól félt, konkrétan őrültnek fogják gondolni. Az elmúlt hónapokban magától megreformálta az étkezését, és már nem is eszik semmi olyat, ami hizlalna, így tudja tartani az álomsúlyát

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon