MENÜ
 • Kamu esküvőt kért a halálos beteg lány

  Kayleigh Duff legnagyobb álma az volt, hogy egyszer egy kastélyban megy férjhez. Sajnos halálos betegség áldozata lett a fiatal lány, ám megkaphatta álomlagziját utolsó kívánságaként.

  Kayleigh Duff esküvői fotóit elnézve talán senkinek nem jutna eszébe, hogy ez voltaképp egy szomorú történet következménye. A 23 éves lány ugyanis tavaly februárban tudta meg, hogy májrákja van.

  “Tudtam, hogy gyors lefolyású ez a betegség, láttam, mit művelt az apámmal. Sajnos a júniusi műtétem óta szétterjedt a rák, és az orvosok közölték velem, hogy bár a kemoterápia meghosszabbíthatja az életemet, de nem tudják, hány hónappal. Nem akartam keseregni, összeírtam mindazt, amit még meg akarok csinálni az életemben.” – magyarázta Kayleigh.

  Az angol lány egyik kívánsága egy mesés esküvő volt, és az sem akadályozta meg az álma megvalósításában, hogy jelenleg nincs partnere. Barátnője megszervezte neki az esküvőt, még vőlegényt is bérelt erre az alkalomra. Danny Wisker eleinte furcsállotta a felkérést, de nem bánta meg, hogy igent mondott.

  “Megható volt az egész, bár első pillanatban furcsának tűnt “– mondta Duff. – “Aztán mindenki, én is, a családom is átszellemültünk. Minden olyan volt, ahogy megálmodtam, még a vőlegényem is.” A menyasszony Jaguárral érkezett, egy kastélyban tartották a lagzit, és éppen olyan volt a ruhája és minden részlet, ahogyan szerette volna.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon