MENÜ
 • Kamaszlány forgatja fel Pikali Gerda életét

  Csillagkúton mindig történik valami.

  Tizenhat éves lázadó tini a Jóban Rosszban legújabb szereplője. Halmos Adélt nem kell félteni, ha egy kis balhéról van szó. A lány leginkább édesanyja, a nyomozóként dolgozó Gabi életét keseríti meg.

  A Jóban Rosszban rajongói sosem unatkoznak, de az idei ősz különösen sok újdonságot tartogat a nézőknek. Az egyik ilyen Halmos Adél feltűnése. A 16 éves lázadó kamaszlány szomjazik szülei szeretetére, ám túl dacos ahhoz, hogy ezt beismerje.

  „Egy igazi időutazás számomra ez a forgatás. Újra átélem a 16 éves énemet, amikor én is lázadtam minden ellen. Felnőtt akartam lenni, de persze azért minden nap rohantam egy anyai ölelésért. Bár én is kerestem a konfliktusokat, Adéllal ellentétben én kerültem az igazán nagy balhékat” – mondta a kamaszlányt megformáló Nagy Rebeka.

  20151104pikali-gerda-es-nagy-rebeka

  Adél szülei elváltak és elhanyagolták őt, de édesanyja észbe kap, és most próbálja helyrehozni a kapcsolatát lányával, nem sok sikerrel.

  „Számomra az a kihívás ebben a szerepben, hogy megmutassam milyen rossz a kapcsolata Adélnak az édesanyjával. Én tiniként is remekül kijöttem az anyukámmal, egyszerre volt a barátnőm és a pszichológusom. Itt viszont állandó a vita, Adél kegyetlen és igazságtalan az édesanyjával. Ez azért is nehéz számomra, mert az anyukámat alakító Pikali Gerdát nagyon kedvelem, már az első forgatási napon megtaláltuk a közös hangot” – hangsúlyozta Rebeka.

  Hogy valaha közös nevezőre jut-e anya és lánya vagy még több balhéra lehet számítani Adéltól, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Pünkösdtől nyit a Plázs Siófok

  Bulvár
  máj. 26., kedd

  Nyit a Lupa Beach, Budapest tengerpartja

  Bulvár
  máj. 21., csütörtök

  Legyél önkéntes pótunoka!

  Bulvár
  ápr. 22., szerda

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  A hír, amit sosem akartunk volna megkapni

  Anyák napjára készül a STRAND Fesztivál

  Négy fal a nagyvilág