MENÜ
 • Kalapács alatt Kate Moss fotói

  Akár tizennyolc milliárd forintnak megfelelő fontot is érhet az a három Kate Mossról készült kép, amelyet jövő héten elárvereznek.

  Miután nem sokkal korábban Kate Moss meglepő őszinteséggel nyilatkozott többek között arról is, hogy tizenhét évesen komoly pszichológiai problémákkal küzdött és tiniként milyen nehéz volt a modellszakmában érvényesülni, bele is pillanthatunk azokba a képekbe, amelyek a szupermodell egészen fiatal korában készültek. Sőt mi több, haza is vihetjük a három fotóból álló sorozatot, amelyet a tizennégy éves Mossról készített David Ross. Ez volt Kate első sorozata, amelyet még 1988-ban készített róla a híres fotós és ez alapozta meg későbbi karrierjét is.

  Ross így emlékszik vissza a fotózásra: “Kate nagyszerű karakter volt. Olyan volt, mint egy tipikus tinédzser, kissé flegma és látszólag igen nyugodt, valószínűleg ezzel próbálta palástolni előttem, mennyire ideges valójában. De nagyon is igyekezett és becsületes is volt, ezért a mai napig is köszönettel tartozom neki. Nem próbált modell-klisék mögé bújni, egész egyszerűen odaállt a kamera elé és önmagát adta. Olyan volt, mint egy fekete vászon, kiismerhetetlen és egyben formálódó jellem is, amire mindig számíthattunk. Igazán különleges nő, a mai napig.”

  A fotókat a Bloomsbury Auctions rendezvényen árverezik el jövő pénteken és a szakértők szerint a három kép összesen akár 18,4 milliárd forintnak megfelelő fontot is érhet.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon