MENÜ
 • Kacsák Tamás – Folyamatos múlt

  Izgalmas és rendkívül összetett kiállításra invitál a MosaicOnline!
  Holnap, április 25-én 19 órakor nyílik az APACUKA kávéházban, a Nagymező utcában Kacsák Tamás legújabb egyéni kiállítása. A fiatal művész a festészet eszköztárát vizuális médiumokkal egészíti ki. Videó-, tárgy-, valamint fényinstalláció, régi fotográfiák és rajzok segítenek a múlt megismerésében, mely nem zárult le, folyamatos és meghatározza a jelent. A kiállítás egyik különlegessége, hogy betekintést nyerhetünk az alkotás meghatározó folyamataiba.

  Kacsák Tamás művei 2001 óta számos csoportos kiállítás részeit képezték, munkáját 2013-ban beválogatták a Szentendrei MűvészetMalomban megrendezésre kerülő VI. Budapest Art Expo Friss kiállításra is, amely nemzetközi szinten a fiatal képzőművészeket mutatja be. Fiatal kora ellenére a Folyamatos múlt már a hatodik egyéni rendezvénye lesz. Legutóbbi önálló kiállítása A vágy organizmusa, nagy népszerűségnek örvendett a Werk Akadémián, valamint idén a publikum már több alkalommal is megtekinthette alkotásait. Más művészek festményeivel egyetemben nemrég Debrecenben a XXII. Magyar képzőművészek országos tavaszi seregszemléjén is részt vett.

  A látás mellett a megnyitón hallásunk is részesülhet némi kényeztetésben Jamak Árminnak, a Carbovaris zenekar énekesének köszönhetően, akit gitáron Balázs Soma fog kísérni.

  Labdaszedő, akril, farost, 100 x 100 cm

  Az eseményről itt kaphattok további információkat, Kacsák Tamás műveiből pedig itt kaphattok kis ízelítőt!

  Ajánló

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten

  Gianluca Vacchi exkluzív interjút adott

  Íme a Sziget 2019 titkai