MENÜ
 • Kacsák Tamás – Folyamatos múlt

  Izgalmas és rendkívül összetett kiállításra invitál a MosaicOnline!
  Holnap, április 25-én 19 órakor nyílik az APACUKA kávéházban, a Nagymező utcában Kacsák Tamás legújabb egyéni kiállítása. A fiatal művész a festészet eszköztárát vizuális médiumokkal egészíti ki. Videó-, tárgy-, valamint fényinstalláció, régi fotográfiák és rajzok segítenek a múlt megismerésében, mely nem zárult le, folyamatos és meghatározza a jelent. A kiállítás egyik különlegessége, hogy betekintést nyerhetünk az alkotás meghatározó folyamataiba.

  Kacsák Tamás művei 2001 óta számos csoportos kiállítás részeit képezték, munkáját 2013-ban beválogatták a Szentendrei MűvészetMalomban megrendezésre kerülő VI. Budapest Art Expo Friss kiállításra is, amely nemzetközi szinten a fiatal képzőművészeket mutatja be. Fiatal kora ellenére a Folyamatos múlt már a hatodik egyéni rendezvénye lesz. Legutóbbi önálló kiállítása A vágy organizmusa, nagy népszerűségnek örvendett a Werk Akadémián, valamint idén a publikum már több alkalommal is megtekinthette alkotásait. Más művészek festményeivel egyetemben nemrég Debrecenben a XXII. Magyar képzőművészek országos tavaszi seregszemléjén is részt vett.

  A látás mellett a megnyitón hallásunk is részesülhet némi kényeztetésben Jamak Árminnak, a Carbovaris zenekar énekesének köszönhetően, akit gitáron Balázs Soma fog kísérni.

  Labdaszedő, akril, farost, 100 x 100 cm

  Az eseményről itt kaphattok további információkat, Kacsák Tamás műveiből pedig itt kaphattok kis ízelítőt!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon