MENÜ
 • Justin nagyon szeretné a fiúkat

  Lássuk be, számítani lehetett rá, hogy egyszer ez a pillanat is be fog következni. Justin Bieber jó ideig egyeduralkodó volt, ami a tinédzser lányok szívét illeti.

  Lássuk be, számítani lehetett rá, hogy egyszer ez a pillanat is be fog következni. Justin Bieber jó ideig egyeduralkodó volt, ami a tinédzser lányok szívét illeti, egy ideje azonban komoly vetélytársra talált a brit fiúbanda, a One Direction személyében. Nem tudni mennyire őszinték a bociszemei, mindenesetre nagyon szeretné viszont hallani magát a srácok következő albumán.

  A Boyfriend énekese így nyilatkozott egy rádiónak: “Ők az én srácaim. Eljöttek a házamba, együtt lógtunk. Van medencém is, úgyhogy abban hülyéskedtünk. Ha szeretnék, hogy szerepeljek a következő lemezükön, csak kérniük kell. Nagyon tehetségek.” Cseles! Szóval neki teljesen mindegy, hogy fog-e szerepelni, vagy sem, de ha úgy alakulna, hogy megkérik rá, akkor egye fene! Kieresztené a hangját.

  Hinnétek vagy sem, a One Direction tagjai és Bieber csupán két hónapja találkoztak először. A nagy egymásra találásra New Yorkban került sor. Hogy lesz-e ebből a haverságból bármi, az egyelőre még a jövő zenéje.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon