MENÜ
 • Justin kipakolta a téglákat

  Suhannak az évek és az egykor tejfölös képű kölyök lassan férfivá fejlődik. Ezzel együtt a kockák is előbukkantak a hasán.

  A kanadai fiatalember folyamatosan gondoskodik rajongói szórakoztatásáról. Nem csak a gyémánttal a torkában (oké, ez lehet kicsit erős volt), de folyamatosan megjelenő új fényképeivel is. A Boyfriend énekese legújabb Instagram fényképén leplezetlenül feltárta felsőtestét. Nézzétek!

  A látvány annyira magával ragadó, hogy először észre sem vesszük, hogy nem egyedül van a képen. Pedig jé, ott áll mellette még egy fiatalember, aki nem más, mint az edzője. Tehát az a férfi, akinek ezeket a kockákat ő és rajongók tízmilliói köszönhetik.

  Az egy időben bajuszos Bieber nem vitte túlzásba a körítést, csupán ennyit írt a fénykép alá: “Én és az edzőm.” Biebernek a testén túli világban is jó napjai vannak. A november 11-én Amszterdamban megrendezésre kerülő MTV Europe Music Awardson több kategóriában is jelölték. Szoríthatunk érte és szavazhatunk rá a Legjobb Pop Előadó és a Legjobb Férfi Előadó eredményhirdetésénél is!

  Forrás: digitalspy.co.uk

  Kép forrása: Instagram

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten