MENÜ
 • Justin és Selena ismét egy pár lenne?

  Már számtalan cikk jelent meg a fiatalok viharos románcáról, sosem tudni biztosan mi a helyzet, ők sem tudják eldönteni mi legyen a kapcsolatukkal.

  Az elmúlt hónapokban talán a legolvasottabb hírek közé tartozott a fiatalok viharos kapcsolata. Hol szakítottak, hol újra egymásra találtak. Folyamatos hírek röppentek fel éppen kivel randiznak a frissen szakított hírességek.

  A rajongók okolták már Palvin Barbit és Miley Cyrust is. Hírek jelentek meg Bieber alkohol és drogfüggéséről, amit Selene pótlásának neveztek rajongói.

  Selena a munkába temetkezett, és új albumát igyekezett minél hamarabb befejezni. Azonban a pletykák őt sem kímélték, sokan gondolták hogy más fiú miatt vetett véget Justinnal való kapcsolatának.

  Azonban pénteken egy új fotó jelent meg Instagramon. Justin és Selena együtt pózolnak a képen, az nem teljesen biztos, hogy együtt van a sztárpár. A kép címe elég sokat sejtető “Heartbreaker”, vagyis szívtörő… Ami egyben Justin új albumának is a címe. Justin legjobb  barátainak Twitter és Instagram posztjaiból az is kiderül, hogy valószínűleg Július 4-én együtt ünnepelt a két fiatal.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon