MENÜ
 • Justin Biebernek Pasija lesz

  Vagy inkább Justin Bieber a pasid szeretne lenni? Új albumja felvezető kislemezének címe, vagyis a Boyfriend valami ilyesmit sugall ugyanis.

  Justin Bieber az Ellen Degeneres Show március elsején, vagyis tizennyolcadik születésnapján adásba kerülő részének felvételén kihirdette új albumja címe mellett annak megjelenési dátumát is. A Boyfriend március 26-án kerül majd az üzletek polcaira.


  – A nagy bejelentésem az, hogy első kislemezem, a Boyfriend március 26-án megjelenik – mondta a Mike Posnerrel közösen írt dalról. – A számban lényegében egy lányhoz szólok, és azt magyarázom neki, hogy ha a pasija lennék, én sosem hagynám el. Mi írtuk, én beszélek, rappelek, a refrénben pedig énekelek.

  Míg a kislemez bejelentése a rajongóknak jelentett meglepetést, menedzsere, Scooter Braun a fiút lepte meg egy sportautóval, egy Fisker Karmával. Ellentől egy napellenzőt kapott, melyen ők ketten szerepelnek

  – Az új albumom egyszerűen őrületes. Az időm nagy részét az írásával töltöttem, és azzal, hogy minél inkább belevonódjak az egész folyamatba. Valami olyanról van szó, ami a szívemből jön – mondta a még idén megjelenő korongról. – Remélem minden rajongóm és Belieber szeretni fogja. Az új Believe albumon sok különböző szám, különböző sítlus szerepel, igazán változatos és szórakoztató. Az első kislemez is lenyűgöző lesz, mindenki imádni fogja!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon