MENÜ
 • Justin Bieber szomszédjainak elege van

  A 19 éves popsztár rajongónak nem sikerül betelniük idoljukkal, azonban szomszédjainak sikerült. Egyre többen költöznek inkább el a környékről.

  Sokan a szomszédok közül teljesen kikészülnek Justin viselkedésétől, azt mondják rosszabb, mint egy díva. A kicsapongó viselkedés bőven elég lenne a kiakadáshoz, azonban a sztár luxusautója készítette ki legjobban a környéken élőket. A milliós Ferrari hangja elviselhetetlen, olyan mintha repülővel közlekedne.

  Nem csak éjjel-nappal használja kedvenc autóját, hanem állítólag gyorsulási versenyeket is szokott tartani milliomos barátaival. Az egyik szomszéd annyira besokallt, hogy névtelenül elmondta véleményét: “‘100 mérföld per órával közlekedik az utcán, ijesztő, mintha egy repülőgép menne el a házunk előtt. Gyáva ember, mindig a testőrei mögé bújik, ha emberek mennek a közelébe. Köpköd az emberekre, nem érdekli a gyorshajtás, nagyon gondtalanul vezet. Az a gond, hogy még nem vette senki videóra, így rendőrséget a puszta szavak nem érdeklik”.

  “Kisgyerekek is laknak itt, akármikor történhet valami baj! Zaklatott vagyok, hiszen rengeteget fizetnek az emberek azért, hogy nyugodtan éljenek itt. Remélem a nyugalom ismét visszatér a környékre” -tette hozzá.

  Nem ez az első, hogy a kanadai híresség botrányos viselkedésére panaszkodnak. Sem a tisztelet, sem a becsület fogalmával nincs tisztában a fiatal énekes.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon