MENÜ
 • Justin Bieber szerint minden lány egy hercegnő

  Justin Bieber a májusi Seventeen magazin címlapján fog szerepelni.

  Már másodszorra kerül Justin Bieber a Seventeen magazin címlapjára. Pózolt a stúdióban, dobverőkkel a kezében, a mikrofon mögött, és a tükör előtt tollászkodva is. A Boyfriend énekese beszélt kapcsolatáról is Selena Gomezzel, hamarosan megjelenő Believe albumjáról, illetve arról is, hogy lavírozik újdonsült barátai között az életében.

  Úgy gondolja, mindenkinek vannak utálói, így neki, nekik is. Nehéz elviselnie a sárdobálást, de próbál nem tudomást venni róla. Számára fontos, hogy minden lánnyal úgy viselkedjen, mint egy hercegnővel, mivel szerinte minden lány egy hercegnő. Akár még egy közös duettet is felvehetnek, hisz szereti a lány zenéjét.

  Nagyon nehezen enged magához közel embereket. A régi barátai fontosak számára, Ryan és Chaz. Boldog azokkal a barátokkal, akik ott vannak neki. A hajáról is beszélt, ami nem annyira fontos számára, mint amilyen nagy ügyet a rajongók és az utálók csinálnak belőle. Az a lényeg, hogy jó legyen, akár rövid, akár hosszú, de nem miatta szeretne ismertté válni.

  Az új albummal új közönséget is szeretne szerezni magának, hogy több ember hallgassa zenéjét, mint eddig. A régieket sem szeretné elveszteni, csak és kizárólag új fanokat szerezni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon