MENÜ
 • Justin Bieber sört vedel

  A tinisztárból, drogos és iszákos felnőtté cseperedő Bieber újabb fotóval sokkolja a konzervatív szülőket. A botrányokból sosincs elég Hollywoodban.

  A fiatal énekes újabb fotót töltött fel Instagrammra, ahol egy barátjával éppen sört isznak. Sokak nemtetszését az váltotta ki, hogy Justin nincs 21 éves. Viszont a dél-afrikai törvények szerint már 18 évesen nagykorú az ember.

  Mivel az alkoholfogyasztása legális volt, így a botrányt nem is az jelentette. A problémát barátja hozzászólása szülte, akivel Dél-Afrikában iszogatott azt írta a képhez, hogy “úgy kell majd visszarugdosni a hotelbe”. A rajongók szerint semmi probléma ezzel, leginkább a “Belieberek” szüleinek nem tetszik a fotó és a baráti hozzászólás. Így kivételesen a hiresség semmi rosszat nem tett, csak élvezte a naplementés egy sör, és egy nagyszájú barát társaságában.

  Korábban Dubaiban viselkedett botrányosan, egy bárba ment italozni, ahol nem szolgálták ki alkohollal, viszont szerencsére nem lett komolyabb ügy belőle. Az énekes turnéja folyamán egyre több kínos hír lát napvilágot, amik alapján könnyen ítélkezhetnek az emberek. Drog használata szinte mindennapos, remélhetőleg sikerül rendbe jönnie a híres énekesnek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon