MENÜ
 • Justin Bieber rémálma Dubaiban – a stábról nem is beszélve!

  Horribilis mennyiségű pénzbe kerül az, hogy a tinisztárnál elkerüljék azt, hogy valami hülyeséget csinálva botrányt keltsen...

  Biebernek Dubaiban – ahol különösen szigorúak a szabályok, amiket ő imád megsérteni – hat szobát béreltek ki két különböző hotelban. A két ötcsillagos hotel negyven percre van a városközponttól, így esélye sem lesz kisurranni, felfedezni az éjszakai életet.

  Bár a hatvan szoba már csak azért is túlzás, mert a 19 éves Biebernek esélye sem lenne bulizni, hiszen az arab országban 21-es korhatár alatt tilos a bemenetel a klubokba és természetesen az alkohol fogyasztása sem megengedett.

  Meg persze azért is túlzás, mert lehet, csak meg kellene nevelni a gyereket…

  Hogy viszont a világsztár biztosan ne unatkozzon, az egyik híres belvárosi klubból a hotelbe szállítottak egy 24 karátos aranyból készült ping-pong asztalt. Kár, hogy a stáb többi tagja majd valószínűleg közben kiélvezi a bulizás lehetőségét.

  Bieber még Selena Gomez társaságára sem számíthat – a szabályok szerint ugyanis csak férj és feleség osztozhat egy szobán.

  Egy bennfentes így nyilatkozott a helyzetről:

  “Minden le van zárva, mert Justin menedzsere tudja, hogy cápaként fogják figyelni a fiút a hatóságok. A stáb próbálja felfedezni a környéket hogy mit csinálhat majd Bieber a bárok látogatása helyett. Még étteremben sem tartózkodhat felnőtt nélkül és ott is csak éjfélig.”

  Jaj szegény Bieber!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon