MENÜ
 • Justin Bieber: Meleg vagyok!

  Belieberek milliói eshettek kétségbe a napokban megjelent kiírástól, remélhetőleg egyikőjük sem tett kárt magában, hiszen a most következő cikkből mindenki megtudhatja az igazságot.

  A hírek az E! Online Twitter fiókjáról származnak. A Bieber orientációjáról szóló bejegyzések, a rajongók nagy örömére NEM bizonyultak igaznak. A híresztelés egy ügyes informatikusnak köszönhető, akinek kiléte egyelőre ismeretlen.

  A képen olvasható: “Selena Gomez az nyilatkozta, teljes mértékben támogatni szeretné Justint a “coming out” miatt”.

  A rosszindulatú fióktolvaj több hamis hírt is megosztott több millió emberrel, hamis hírei kizárólag a kanadai énekesről szóltak. Egy másik üzenetben arról értesültek a rajongók, hogy Dubaiban letartóztatták a hírességet. Szerencsére semmi baja nincs, éppen Amszterdamba koncertezik, ahol biztosan szívesen marad még pár napot.

  A rengeteg követővel rendelkező fiókot azóta beszüntették, így nem kell a “beliebereknek” tovább aggódniuk. Idoljuk jó híre biztonságban, -már amennyire lehet jó hírről beszélni Justin esetében-. Az énekes fékezhetetlen, nem fél mások emlékét sérteni. A múltban kettő ismert személy emlékét is meggyalázta, így Európában több nemzet haragját is sikeresen kivívta.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon