MENÜ
 • Justin Bieber megnősült?

  Mindössze két hónappal az eljegyzés bejelentése után

  Justin Bieber és Hailey Baldwin mindössze két hónappal eljegyzésük bejelentését követően kimondták a boldogító igent – írja a People.

  A magazin értesülései és egy, a TMZ által leközölt fotó alapján a 24 éves énekes és 21 éves modell párja az anyakönyvvezető előtt csütörtökön kötöttek házasságot New York városában, az egyházi szertartásra pedig a jövő hét folyamán kerül sor a sztárpár közeli barátainak és családtagjainak körében.

  A történések gyors tempója már minden bizonnyal nem meglepő Bieber rajongói számára. A kanadai gigasztár két hónapja saját Instagramján jelentette be, hogy néhány hét együttlét után megkérte szerelme kezét.

  “A szívem TELJESSÉGÉBEN a tiéd és MINDIG te leszel számomra az első! Hailey Baldwin, te vagy életem szerelme” – áll a posztban. “Alig várom életem eddigi legjobb szakaszát! Vicces, mert veled minden értelmet nyert! Azzal kapcsolatban vagyok a legizgatottabb, hogy a kisöcsém és a húgom újabb egészséges, stabil házasságot láthatnak, és ők is ugyanezt keresik majd!”

  Hailey ezután a The Cut-nak adott interjújában beszélt az esküvővel kapcsolatos elképzeléseiről.

  “Mindenhol fényeket képzelek el. Gyönyörű lenne az erdőben tartani” – magyarázta. “A nővérem lesz a koszorúslányom, tavaly én voltam az övé. És talán Justin kishúga lehet a virághordozó lány. (…) Nem látok okot a várakozásra. Ha érzed, hogy itt az ideje, akkor itt van az ideje. Megkértem a szüleimet, hogy ‘Megállítotok, ha úgy gondolnátok, hogy nem döntök helyesen, ugye?’. És nem állítottak meg.”

  Forrás: People

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon