MENÜ
 • Justin Bieber családot tervez

  A botrányhős énekes meglepő kijelentést tett - bár egyenesen üdítő, hogy éppen nem arról kell írni, kikben húzta fel a pumpát.

  Alig hogy Zayn Malik eljegyzést kötött, máris kezdi az újabb tini idol…

  Bieber egy interjúban mesélt nagy terveiről és álmairól, melyek nem elrabolt majmokról és fékezhetetlen bulikról szólnak, hanem egy idilli életről, feleséggel és gyerekekkel. Múltkor bezzeg hogy örült, hogy nem lett apuka (megint.)

  “Alig várom, hogy legyen egy gyönyörű feleségem és kisgyerekek rohangáljanak körülöttem. Várnunk kell majd, hogy lássuk, mennyi. Ezek a dolgok Isten kezében vannak!”

  Sok mindent meg lehet kérdőjelezni Biebernél, de a családszeretetét nem lehet kétségbe vonni, hiszen rengeteget van két testvérével, a 3 éves Jaxonnal és az 5 éves Jazmynnal, de apjával is olyan mély viszont ápol, hogy együtt tetováltatták fel magukra Jézus nevét héberül, aminek sok értelme mondjuk nincs, de szépnek biztos szép. Kereszténységével kapcsolatban amúgy is bírja a tetkókat…

  Jelentkező a feleség szerepére biztosan van bőven, főleg mióta meztelenül is láthatták a hölgyek, de pechjükre idő közben Bieber is kiszemelt egy jelöltet…

   

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten