MENÜ
 • Justin Bieber bemutatta protezsáltját a nagyközönségnek

  Justin Bieber ma mutatja be az általa támogatott Carly Rae Jepsent a nyilvánosságnak az Ellen Degeneres Showban, a tinilányok álma pedig megmutat egy részletet legújabb kislemezéből, mely a Boyfriend címre hallgat.

  Carly Rae Jepsen azután robbant be a popvilágba, hogy Justin Bieber kiválasztotta újonnan alapított lemezkiadója, a Schoolboy Records számára, melyet az Interscope segítségével hozott létre. A 26 éves kanadai lány pénteken jelenik meg az Ellen Degeneres Showban, ahol Call Me Maybe című sikerszámát is el fogja énekelni.

  Amikor arról a pillanatról kérdezték, hogy melyik volt az a pillanat, mely megváltoztatta életét, Jepsen Justintól kapott telefonhívására emlékezett vissza.

  – Kanadában a 604 Records-nél volt szerződésem – mesélte el. – Soha nem jutottam az országon kívülre, mivel ötletem sem volt, hogyan tehetném, aztán egy csodás napon Justin felhívott.
  – Tudod, hogy megy ez – viccelődött Ellen. – Néha Justin telefonál egyet, ami igazán izgalmas, életeket változtat meg.
  – Így történt – válaszolta Jepsen. – Akkoriban épp a bandámmal turnéztam egy focicsapat buszával, és túl szépnek tűnt, hogy igaz legyen.

  Carlynak egyébként nemrég debütált maxilemeze, a Curiosity, miután a Canadian Idol tehetségkutató 2007-es szezonjában harmadik helyet ért el.
  – Szerelemről és káoszról szól – írta a lemezről személyes weboldalán.

  A bemutatkozó kislemez, mely a Call Me Maybe címet kapta, már szerepel a Billboard listáján, de még csak a 23. helyig jutott. A lány mentora, Justin is megjelente a stúdióban a hétfői felvételen, hogy rajongóinak megmutasson egy részletet hétfőn megjelenő, Boyfriend című dalából. Végezetül íme Carly fentebb említett dala:

  Nektek hogy tetszik?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon