MENÜ
 • Justin Bieber bajuszt növeszt

  Az oka egyelőre rejtély, talán egy klipp kedvéért készült. Kis (bal)szerencsével mostantól jóideig ez a látvány fogad majd minket, ha Justinra tekintünk.

  Ötletünk sincs, mi késztethette arra a kanadai énekest, hogy férfiasságát, érettségét hirtelen arcszőrzettel bizonygassa. Lehet a mostanában vele hírbe hozott szupermodell kérésére növeszti, vagy talán a családalapításhoz köthető az ötlet? Hiszen egy valamire való édesapának szinte kötelező a bajusz még a tengeren túlon is, nem igaz? De lehet afelett érzett bánatában hagyta burjánzani a kis pihéket, hogy többé már nem ő vezeti a YouTube legnézettebb előadói listáját. Mindenesetre a bajusz itt van. Köztünk, velünk.

  A bajusz teszi az embert?

  Az itt látható fotó tegnap este készült a fiatalemberről, méghozzá a New York-i divathéten. Bieber egy este leforgása alatt több outfitben is pompázott, de egy valami állandó maradt, mégpedig a bajusz. Kíváncsian várjuk rajongói miként fogadják majd. Annyi biztos, hogy októberben megjelenik legújabb dala, amit decemberben egy különleges film követ majd.

  Forrás: digitalspy.co.uk

  Kép forrása: digitalspy.co.uk

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten