MENÜ
 • Justin Bieber agyonverve

  Alaposan ellátták a baját a tinisztárnak

  Ha egy társaságban kimondjuk Justin Bieber nevét, nagy valószínűséggel két dolog fog történni. A társaság egyik fele eszét veszti a gyönyörtől, a másik fele pedig hangos szitkozódásba és káromkodásba kezd. Következő cikkünket elsősorban azoknak ajánljuk, akik az utóbbi miatt szeretnének élvezkedni. A Complex magazin ugyanis nem semmi borítóval készült az újság tizedik születésnapjának megünneplésére. Rávették az énekes srácot, hogy pózoljon nekik összeverve.

  Arról a szerkesztőség nem nagyon beszél, hogy pontosan mi is történt a fiúval, mindenesetre a dolog elég látványosra sikerült. Nagyon alaposan készültek az anyag elkészítésére, a szerkesztő például egy ideig kísérgette is Justint ide-oda, Franciaországtól egészen Miami-ig. Beszélgetéseik során kiderült, hogy a fiatal világsztár nemcsak énekelni, hanem rappelni is nagyon szeret, vagy hogy például a fellépések előtt mindig alaposan kicsinosítja szempilláit.

  Panaszkodott a nála egy évvel idősebb Selena Gomezzel már hosszú ideje tartó kapcsolatáról is. Gyakorlatilag ugyanis egyáltalán nem tudnak magánéletet élni, a riporterek és fotósok mindenhova követik őket. Folyamatosan különféle cseleket eszelnek ki, hogy kikerüljék a paparazzikat. Más-más autóval mennek ugyanarra a helyre, vagy például más termeken keresztül közlekednek, hogy végül összefussanak például az öltözőben. “Ez így egészségtelen, öregem.” – tette hozzá Bieber.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon