MENÜ
 • Júliusban jöhet a kis trónörökös

  Júliusra várható Vilmos herceg és Katalin hercegné első közös gyermeke.

  A királyi ház hivatalos nyilatkozatban erősítette meg a híreket. Nem csak a születés várható időpontját jelentették be, hanem azt is hogy Katalin nem ikreket vár. Az ikerterhesség lehetőségét Kate Middleton gyakori rosszulléteiből gondolták a szakértők. A heveny rosszulléteket okozó jelentősen megnövekedett hormonmennyiség, akár több magzat jelenlétére is utalhat. Az elmúlt időszakban több napot is kórházban kellett töltenie.

  A királyi család trónhoz ennyire közeli ágán soha nem születtek még ikrek, ennek következtében felmerült a kérdés, vajon az utódok közül ki örökölte volna később a koronát. Viszont ebben az esetben is az egyszerű születési sorrend döntene: az a gyermek lenne a trónörökös, amelyik először a világra jön.
  Egy várható törvénymódosításnak köszönhetően, ha lány utód születik hiába lesz később fiú testvére, nem élvezhet előnyt a trónutódlás következtében. Így a születendő gyermek nemétől függetlenül lehet uralkodó édesapja után.
  A változásoknak köszönhetően párt választani is sokkal egyszerűbb lesz az uralkodó család tagjainak. Érdekesség: eddig egy korábbi törvény szerint, nem lehetett katolikus királya az Egyesült Királyságnak, sőt még az uralkodó házastársának is tilos volt annak lenni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon