MENÜ
 • Juhász Marci búcsúzik a Csillag Születik műsorától

  A borsodi aszfaltbetyár átütő stílusa eljuttatta őt a legjobb négy közzé, de többre nem volt elég. Ma emelt fővel távozott a Csillag Születik műsorából.

  Lezajlott az újabb elődöntő a Csillag Születik versenyében, az utolsó percekben Mészáros János Elek és Juhász Marci maradtak a színpadon, és a nézői szavazatok alapján az operaénekes jutott tovább, így Juhász Marcitól kell elbúcsúznunk ma este.

  Juhász Marci talán az egyik olyan versenyző, aki látványos fejlődésen ment keresztül a műsor folyamán, miközben végig saját stílusát kereste, és adásról adásra tanult a zsűri kritikájából. Marci az utóbbi két adásban saját dalokkal hozakodott elő, megmutatta magát népzenei, blues és rockosabb stílusokban is. Talán túlságosan sokat is ingázott a zenei stílusok között, próbálta megtalálni az aranyközéputat, azt a formációt, ami neki leginkább jól áll.

  Juhász Marci egyre sikeresebben találta meg a hangját, és most “félúton Borsod és Woodstock között” kellett elhagynia a versenyt, amit viszont emelt fővel tett meg, és valóban – elégedett is lehet magával a gitáros-szájharmónikás blues-betyár.

  Egy újabb csillag hullott le ma, és Hernádi Judit szavaival élve, ha nem is üstökös, de mindenképpen tökös volt. A legemlékezetesebb produkció tőle talán pont az a gitárral kísért népdal, amit a legelső adásban, és a mai előadás során is bemutatott. A Quantum XXL, Szirota Jennifer és Mészáros János Elek küzdenek tovább a fődíjért.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon