MENÜ
 • Jubileumi köntösben Michael Jackson albuma

  A pop királyának Bad című albuma díszkiadásban, új zenével tér vissza.

  Éppen 25 évvel az eredeti korong megjelenése után kerül a boltokba megint Michael Jackson Bad című albuma idén szeptemberben. Méghozzá nem is akárhogyan: új zenével, és eddig soha nem látott koncertvideóval.

  Ez az első alkalom, hogy egy teljes album újra megjelenik a 2009-ben elhunyt popcsillag életművéből. A Bad 25 szeptember 18-tól lesz kapható, és az eredeti slágerek – mint a The Way You Make Me Feel – demófelvételekkel és olyan dalokkal egészülnek ki, amelyek nem fértek fel a Grammy-díjat nyert korongra. Többek között egy olyan koncertfelvétel, mely 1988-ban a londoni Wembley stadionban készült, 72 ezer néző között Károly herceggel és Diana hercegnővel.

  A hagyatékkezelők elárulták, hogy a videót Michael Jackson magángyűjteményében fedezték fel, és minden bizonnyal ez az egyetlen felvétel a koncertről, mely az énekes saját használatára készült. A Bad két Grammy-díjat nyert, világszerte pedig több mint 45 millió példány fogyott belőle. Az albumon a címadó dal mellett a Dirty Diana, a Smooth Criminal és hasonló slágerek szerepelnek.

  Forrás: metropol

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon