MENÜ
 • Józsi lesz a hetedik villalakó

  Az önző, inkább edzeni, mint iskolába járó srác költözik be hetedikként a villába. Vajon hogyan fogadják majd a tegnap beköltözött lakók?

  Józsi, aki Békéscsabáról érkezik a villába, hihetetlen hiú és öntörvényű. Úgy gondolja, nála jobbképű, jobban kidolgozott testű fiú a világon nem létezik, nemhogy a világon. Még az iskola helyett is a gyúrást választotta, hogy legyen ideje tökéletesíteni testét. Azért jelentkezett a műsorba, hogy narcisztikus énjét megmutassa a világnak is, erre a ValóVilág luxusbörtöne a tökéletes hely.

  140113_vvjozsi

  A tizennyolc éves fiú nagyszüleivel él, mivel szülei rájuk hagyták nevelését, amikor Olaszországba költöztek hároméves korában. Bármit megtenne a győzelemért, úgy gondolja, hogy ehhez néhány rossz tulajdonsága is hozzásegítheti. Nagy szája, flegmasága, bunkósága és nagyképűsége azonban bajba is keverheti, mint ahogy az a villa falain kívül számtalanszor megtörtént már. Volt olyan is már, hogy megverték miatta.

  Vajon hogy állja meg majd a helyét a többi játékos között a ValóVilág hetedik szériájának Narkisszosza, Józsi? Az elkövetkező hetekben megtudhatjuk!

  Eddigi anyagainkat a ValóVilág 6-ról megtekinthetitek oldalunkon, a videókat ITT, a híreket pedig ITT. Kövessétek velünk a műsort!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon