MENÜ
 • Joyful Balaton Sound Noise

  Nem más ihlette csupa-angol cíikkcímünket, mint az amerikai indie-pop banda, a The Gossip akik igazán színes foltjai lesznek az idei Balaton Soundnak.

  Az öt albummal rendelkező, igazán különleges banda legutóbbi albuma idén jelent meg A Joyful Noise címmel – innen roppant kreatív címünk – de már ezelőtt az album előtt jó nagy sikereket értek el. Legismertebb dalaik a Heavy Cross, vagy a Perfect World. Legutóbbi kislemezük Move in The Right Direction címet kapta.

  A Gossip nem csak remek dalszövegei és valóban különleges hangzásvilága miatt lett híres mind alter- mind pedig mainstream körökben, hanem énekesnője miatt is. Beth Dildo, az együttes énekesnője és zongoristája nem kicsi túlsúllyal rendelkezik, amit nem is röstell titkolni – koncertjein sokszor mutatkozik egy szál bugyiban és melltartóban, tökéletesen prezentálva, hogyan lehet húsruha nélkül is botrányt produkálni a színpadon. Ettől függetlenül a Gossip nem botrányzenekar, hiszen zenéjükkel még az oly szigorú kritikusok elismerését is kivívták.

  Fontos ezen kívül tudni a Gossipról, hogy bár inkább az alternatív zenei szférákhoz húz a szívük, ettől függetlenül sok inspirációt kapnak a mainstream kultúrától is. Beth Dildo többek között Madonna Justify My Love című, bőven erotikus 1991-es klipjét is feldolgozta, mely az ő súlyával egészen különlegesen hatott.

  De továbbra sem bírjuk ismételni magunkat: A The Gossipnál tényleg a zenén van a lényeg! Az együttes július 13-án fog fellépni Zamárdiban.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon