MENÜ
 • Jövő nyáron házasodik Király Linda

  Az énekesnő és kedvese csak nemrég költöztek össze, de máris újabb terveket szőnek. Úgy tűnik, közeleg az esküvő.

  Linda sugárzik a boldogságtól, Zsomborban nemcsak társra, hanem igazi barátra is talált. A szerelmesek három év után döntöttek úgy, hogy összeköltöznek.

  “A fellépések miatt folyamatosan utazom, de már régóta szerettünk volna egy közös kis „bázist” Zsomborral. A fővárosban bérlünk egy világos, picike lakást, ahova a kiskutyámat, Sevent is magammal hoztam – kezdett mesélni magánéletéről Linda. –  Imádok főzni, ezért, ha van egy kis időm, mindig meglepem Zsombit valami finomsággal. Szerencsére a házimunkán sem veszünk össze: én nem szeretek mosni, ezért ezt ő csinálja, én pedig cserébe kitakarítom az egész lakást.”

  A fiatalok úgy érzik, mindketten megtalálták az igazit. Így a házassággal és a gyermekvállalással sem szeretnének sokat várni.

  “Budapest a kedvenc városunk, ezért mindenképp itt szeretnénk letelepedni – folytatta Linda. – Az esküvőnket is itt szeretnénk tartani; reményeink szerint már jövő nyáron sor kerülhet rá. A lakodalom részleteiről egyelőre nem beszélgettünk, de szerintem hamar közös nevezőre jutunk majd. Az biztos, hogy a hagyományokhoz hűen, fehér ruhában fogok férjhez menni.”

  Linda még hozzátette, hogy szülei példáját követve, nagy családot szeretne. Minimum három gyerekben gondolkozik az énekesnő, és nagyon örülne, ha ikrei lehetnének.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon