MENÜ
 • Jótékonykodott Csobot Adél és Istenes Bence

  A szerelmespár a Kód című műsorban megszerzett nyereményüket egy fogyatékos gyermekekkel foglalkozó egyesületnek ajánlotta fel, utána pedig meg sem álltak Ausztriáig.

  Csobot Adél és Istenes Bence az X-Faktor alatt ismerkedtek össze, majd a Kód című műsorban szerepeltek, ahol kétmillió forinttal lettek gazdagabbak. Ezt a pénzt az ikladi Gyöngyház Egyesületnek ajánlották fel, ahol fogyatékos gyerekekkel és felnőttekkel foglalkoznak.

  Megható élmény volt lemenni Ikladra. Elgondolkodtam rajta, hogy a saját életemben valójában mit is gondolok problémának– mesélte Bence. – Adéllal azért adtuk a Gyöngyháznak a pénzt, mert kétmillió forint nagyon nagy segítség egy ilyen kis alapítványnak.”

  A jó tett után egy kis pihenés is kijutott a párnak.

  “Én leszek az RTL Klubon a vasárnapi Havazin műsorvezetője, és Adél is szerepelni fog benne – árulta el Bence. – A forgatás alkalmából Ausztriában, Innerkremsben tölthettünk három napot, ahol én snowboardoztam, Adél pedig síelt. Neki még teljesen új élmény volt, hogy léc van a lábán, de az oktató segítségével hamar belejött. Én már évek óta snow­-boardozom, Németországban anno egy síparadicsom közepén laktam.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon