MENÜ
 • Jótékonykodó dobos

  Adni jó és ezt a sztárok is tudják. Gyakran meg is ragadják a lehetőséget, hogy hírnevüket meglovagolva valami nemeset tegyenek.

  Adni jó és ezt a sztárok is tudják. Gyakran meg is ragadják a lehetőséget, hogy hírnevüket meglovagolva valami nemeset tegyenek. Ezt teszi jelenleg a Coldplay dobosa, Will Champion is, aki kislánya iskolájának ajánlott fel egy általa dedikált gitárt.

  Will kislámya egy nagyon elitnek számító londoni iskolába jár, ahol a gitárt és mellette sok más nyereményt is tombolán lehet megnyerni. A többi felajánlott nyeremény sem éppen apróság. Van közöttük például belépő egy wellness szállóba, egy floridai nyaralás, de helikopteres túra is. A coldplayes srác felajánlása azonban alaposan megdobta a tétet.

  Olyannyira, hogy a szülők elkapkodtak gyakorlatilag minden jegyet, ami az elmúlt években nem volt annyira jellemző. Ugyanis a diákoknak kötelező jelleggel legalább húsz darab tombolát kell venniük ahhoz, hogy részt vehessenek a sorsoláson, idén azonban ez egyáltalán nem okozott gondot. A befolyt összeget az iskola jótékony célokra ajánlja fel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon