MENÜ
 • Jótékony céllal adta ki új kislemezét Jess Glynne

  Megérkezett a Take Me Home videója is

  Jess Glynne lett a Children In Need alapítvány idei kampánydalának előadója! A feltörekvő november 3-án jelentette meg a Take Me Home című dalból készült kislemezt, aminek bevételével az Egyesült Királyságban élő, hátrányos helyzetű gyermekeket és fiatalokat támogató szervezetet segíti.

  jess-glynne

  “Ez a dal annak a szükségéről szól, hogy legyen valaki, aki törődik veled, amikor a leggyengébb vagy” – magyarázta Jess. “Ez egy érzelmes dal számomra s be kell vallanom, könnyek gyűlnek a szemembe, amikor élőben adom elő, ahogy akkor is, amikor a videót készítettem. Remélem, a hatására rájönnek az emberek, hogy segíteniük kell egymáson, amikor szükséég van rá, és nagyon örülök, hogy a BBC Children in Need részese lehet. Ez nagyon különleges ügy.”

  A Take Me Home Jess debütáló albumán, az I Cry When I Laugh-on is megtalálható, és a BBC One televíziós csatornán, a fizikai formátum megjelenésének napján, azaz november 13-án adásba kerülő jótékonysági koncertsorozaton is elhangzik majd, aminek fellépői között szerepel Selena Gomez és a Years & Years is.

  Forrás: Digital Spy

  Ajánló

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten

  Gianluca Vacchi exkluzív interjút adott

  Íme a Sziget 2019 titkai