MENÜ
 • Jön az új Rihanna album

  Hétfőn érkezik az énekesnő új kislemeze, melyet novemberben új nagylemez követ.

  Hétfőn érkezik az énekesnő új kislemeze, melyet novemberben új nagylemez követ.

  Rihanna hetedik nagylemeze mindenkit meglepetésként ért, hiszen pletyka csupán annyi volt róla, hogy az énekesnő leginkább azért töltötte a nyarat Londonban, hogy a stúdiókban brit producerekkel dalolásszon. Másrészt mégsem olyan nagy meglepetés a megjelenés, hiszen az énekesnő immár négy éve ad ki minden novemberben egy nagylemezt, melyek sorra platinává változnak a hónapok alatt. Legutóbbi, Talk That Talk című korongjából egy esztendő alatt például hárommillió példány fogyott el és a napokban lett platina.

  Az énekesnő új kislemeze, melynek egyelőre még címe sem ismeretes, hétfőn debütál a rádiókban, egy sort viszont már kiszivárogtatott belőle RiRi: “You and I… We’re like diamonds in the sky” – bár ez kissé hajaz a We Found Love nyolc sora közül az egyikre, a diamonds szó mostanában nagyon központi az énekesnő karrierjében – tavasszal induló turnéja is ezt a nevet viseli.

  Az albumon állítólag olyan közreműködők lesznek, mint David Guetta, Ne-Yo és Lazer, de várhatóan Calvin Harris is újra feltűnik a színen.

  Rihanna új kislemezét mellesleg véletlenül jelentette be Twitteren az énekesnő kiadója, a Def Jam, de a posztot gyorsan eltávolították, helyette arról informálva a népet, hogy információk hamarosan várhatók a már biztosan megjelenő új korongról.

  A taktika nem oly idegen Rihanna számára – a We Found Love is teljes váratlansággal jelent meg, ahogyan a Talk That Talk album promócióját is villámgyorsan lezavarták röpke két hónap alatt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon