MENÜ
 • Jön az új dal Winehouse-tól

  Nemsokára új lemezt ad ki Nas, aki két éve még Amy Winehous-al dolgozott együtt a stúdióban. Az új korongon munkájuk egy közös gyümölcsét is hallhatjuk.

  A rapper egy évvel Amy halála előtt dolgozott új dalokon. A felvételeket a Cherry Wine című dalban fogja felhasználni, kizárólag refrénként.

  Nas és Amy közös munkájának már hallhattuk egy eredményét a tragikus sorsú énekesnő poszthumusz albumán, a Lioness: Hidden Treasures-ön, Like Smoke címmel.

  A Cherry Wine című dalban Winehouse a következő sorokat énekli: “Hol van / az a férfi, aki olyan mint én / Azt hallottam bújkál / Egy helyen, mit nem láthatok.”

  A dal producere Salaam Remi, akinek köszönhetően a két művész találkozhatott. Remi volt a producere Amy két albumának, a Franknek és a Back To Blacknek is.

  Nas legutóbb így nyilatkozott a már megjelent Like Smoke című dalról:

  “Nagyon édeskeservés érzés bármit csinálni, ami vele kapcsolatos, most, hogy nincs itt. Boldog vagyok… a legédesebb része az egésznek az, hogy még megvan a zenéje, a rajongók pedig még hallhatnak újat tőle. A keserű része az egésznek az, hogy ő már nincs itt, hogy igazán tőle kapjuk meg ezeket a dolgokat, hogy igazán hallhassuk a zenéjét, láthassuk a mosolyát és hallhassuk a hangját.”

  A Life Is Good című új Nas-album július 17-én jelenik meg.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon