MENÜ
 • Jön az így készült a Pszichó

  Legutóbb Scarlett Johansson csatlakozott a neves színészek sorához, akik az Így készült a Pszichó című filmben szerepelni fognak.

  Ami már biztos, hogy Hitchcockot Anthony Hopkins fogja alakítani, feleségét, Alma Reville-t pedig Helen Mirren játszhatja majd el. Hozzájuk és az Alfred Hitchcock és az Így készült a Pszichó stábjához csatlakozhat Scarlett Johannson is, a Sacha Gervasi által rendezett, a Pszichó kulisszái mögött játszódó filmben. Janet Leigh-t fogja alakítani, a színésznőt, akinek ikonikus zuhanyzójelenete beírta magát a filmtörténetbe, így szinte világszerte ismert.

  2011 decemberében derült ki, hogy stúdiót váltottak, a Fox Searchlight fogja elkészíteni, miután a Paramount négy éves előkészítése során nagyjából sehova sem jutott vele. A Montecito Picture Co. producerként fog résztvenni a gyártásban.

  A projekt Stephen Rebello valós eseményeken alapuló könyve alapján készül majd el, mely Hitchcockot követi nyomon rendezői pályája csúcsán, ahogy leghíresebb filmjét elkészíti. Először egyik stúdió sem szerette volna finanszírozni, így független film lett végül. Aztán a mozi egyik legsikeresebbjévé vált, és ezzel érte el a legnagyobb hatást is világszerte.

  A John McLaughlin (Fekete hattyú) és Rebello által forgatókönyv cselekményének középpontjában Hitchcock és felesége kapcsolata áll, Scarlett Johansson csak kisebb szereppel bír a filmben.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon