MENÜ
 • Jön az élőszereplős Barbie film

  A szép szőke lány kalandjai most életre kelnek a széles vásznon.

  A Mattel és Sony most összefog, hogy az ikonikus babát életre hívják. Várhatóan az év végén fognak bele a gyártási folyamatokba, a film pedig 2017 nyarára érkezik a mozikba.

  barbie

  A produkció forgatókönyvét Jenny Bicksre (Miről álmodik a lány?) bíznák, a producerek pedig a híres páros, Walter F Parkes és Laurie MacDonald (Men in Black 3) lennének.

  Barbie nem csak a kislányok kedvenc játszótársa, hanem az idősebb generáció múltjának egy nosztalgikus darabja. Barbie megtestesíti a női nem erejét, amolyan modern Mary Poppinsként jelenik majd meg, hogy mások életét jobbá tegye.

  „Barbie több mint 50 éve szórakoztatja a gyerekeket, inspirálja a fantáziájukat és a kreativitásukat. Eljött az idő, hogy megünnepeljük a történelmét azzal, hogy egy élőszereplős vígjátékban szerepeljen, ami előhozza játékos személyiségét a rajongók minden generációja számára.” – nyilatkozta Tim Kilpin a Matteltől.

  barbie2

  Egyelőre titok, hogy kinek szánnák Barbie szerepét. Mi azért körbenéztünk a fiatal, szőke színésznők közt és van néhány jó tippünk. Fantasztikus lenne a hosszú szőke loknis Jennifer Lawrence, esetleg a mostanában nagy népszerűségnek örvendő modell-színésznő Kate Upton, vagy a bájos Dakota Fanning, netán az aprócska, de helyes Hayden Panettiere. Bár az is lehet, hogy ez a fiatal, már nevet szerzett színésznőknek nem elég komoly szerep, és a készítők egy friss arc után néznek. De remélhetőleg nem az „ember Barbie”, Valeria Lukyanova lesz a befutó.

   

  Képek forrása: abcnews.go.com
  Forrás: dailymail.co.uk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon