MENÜ
 • Jön a Trónok harca-mozifilm?

  George R.R. Martin megszólalt

  Bár az HBO már kizárta annak lehetőségét, hogy a Trónok harca című sikersorozata több, mint tíz évadból áll majd, egy új beszámoló szerint a népszerű történet az utolsó epizód levetítése után is folytatódhat.

  A Daily Star híroldalon publikált cikk szerint George R.R. Martin, a projekt alapjául szolgáló A tűz és jég dala könyvsorozat szerzője az Emmy díjkiosztón aratott sikert követően elárulta, Westeros városa a nagyképernyőkre is megérkezik.

  got5

  “Lesz egy film, de nem veszek részt benne. Túl sok dolgom van. Ezzel az HBO, D.B. és David foglalkoznak. Még be kell fejeznem két könyvet, és emellett is rengeteg elintéznivalóm van. Nagy a nyomás. Lassú író vagyok és a rajongókat feldühíti, hogy nem írok gyorsabban.”

  George R.R. Martin azonban nem sokkal az információk leközlése után megcáfolta a hireszteléseket, és egy blogbejegyzést szentelt a filmről szóló pletykák tisztázására.

  “Jelenleg senki nem dolgozik semmilyen filmen. És ha lenne is film, nem Robert lázadásáról szólna” – áll az író posztjában.

  Forrás: Mirror

  Ajánló

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten

  Gianluca Vacchi exkluzív interjút adott

  Íme a Sziget 2019 titkai