MENÜ
 • Jön a The Killers negyedik albuma

  Régóta köztudott, hogy a Las Vegas-i rockzenekar már egy ideje új stúdiólemezén dolgozik. Most azonban a cím is napvilágra került.

  A The Killers negyedik stúdióalbumának Nevada állam beceneve után a Battle Born címet adták. Az elnevezés több szempontból is beszédes: nemcsak a banda “küzd” meg keményen a lemezért, de történelmi mondanivalóval is rendelkezik.

  Nevada az amerikai polgárháború idején csatlakozott az északi szövetségi államok uniójába, erre utal a Battle Born, vagyis “harcban született” kifejezés. Érhető miért keresztelte erre készülő lemezüket az együttes, hiszen az állam legnagyobb városa Las Vegas, ahonnan a The Killers hódító útjára indult körülbelül 10 évvel ezelőtt.  Ezen túl az banda frontembere, Brandon Flowers a következőképpen elmélkedett a címről: “Bizonyos értelemben minden amerikai harcban született. Őseink azért jöttek erre a földrészre, hogy egy jobb világot harcoljanak ki maguknak.”

  “A cím tökéletesen megragadja az album lényegét. Ez lesz az a lemez, amiért tényleg keményen megküzdöttünk” – nyilatkozta Ronnie Vannucci dobos a Rolling Stones magazinnak.

  A Battle Born várhatóan 2012 végén jelenik meg, addig pedig ne felejtsük el: a The Killers augusztus 12-én fellép a Szigeten is!

  Forrás: sziget.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon