MENÜ
 • Jön a Spongyabob film!

  A Paramount Pictures 2014 második felében fogja megjelentetni a Spongyabob Kockanadrág filmet. A Viacom vezérigazgatója, Philippe Dauman elmondása szerint ennek az az oka, hogy az animációt magasabb szintre szeretnék emelni.
  – Csak 2014 év végén fogjuk kihozni a Spongyabob filmet, mely az új animációs erőfeszítéseink kezdeteként fog szolgálni – mondta el a Deutsche Bank média- és telekombefektetőjének a keddi konferencián Palm Beachen. A beszédét interneten is közvetítették.

  A Paramount új animációs egységét még múlt év júliusában jelentették be, szintén 2014-es kezdettel. Eddig azonban szó sem volt arról, hogy milyen projektről is van szó. Annyit azonban lehetett tudni, hogy megvásárolták a jogokat a Penny Arcade science fiction képregényéhez, a New Kidhez még júniusban, melynek tervezik az adaptációját. A stúdió már felvette az Éli könyvének íróját, Gary Whittat, hogy megírja a forgatókönyvet, Mary Parent és Cale Boyter pedig a projekt producerei lesznek.
  A Viacom még pár évvel ezelőtt megjelentetett egy Spongyabob filmet, de akkoriban a Nickelodeon még nem volt olyan elterjedt a világban, mint manapság, ezért is remélik az új projekt sikerét. Még 2004-ben jelent meg az első film, és 85,4 millió amerikai dollárba került az elkészítése a BoxOfficeMojo.com szerint. A történetben Spongyabob elhagyta Bikinifeneket, hogy felkutassa Neptune király elveszett koronáját.

  Dauman stúdiója arról is beszélt, hogy mennyire büszkék arra, hogy elnyerhették az Oscart idén, első teljesen animációkkal készített filmjükért, a Rangoért.
  Te várod már a Spongyabob filmet?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon