MENÜ
 • Jön a Ragyogás 2!

  Úgy néz ki, hogy Hollywood újra nem tud eredeti ötletet kitalálni, igaz, most feldolgozás helyett egy folytatásban gondolkodnak. Újra retteghetünk?

  A Warner Bros egy nem hivatalos bejelentése szerint ugyanis igen megfontoltam gondolkodnak azon, hogy Stephen King klasszikusának szülessen egy új része.

  Nem ez lenne az első olyan feldolgozás, mely egy régebbi film sikerének hullámát próbálja meglovagolni. Az első Psychóból tv-sorozat lett, a Bárányok Hallgatnak több nagysikerű rész után egy kevésbé sikeressel tért vissza hosszú szünet után.

  A Ragyogáson alapuló Stephen King könyv sok olyan szálat tartalmaz, melyet tovább lehetne szőni, hiszen az már a filmből és kötetből is kiderült, hogy az Overlook Motel valósággal fürdik a vérben.

  Az 1977-es King regényen alapuló 1980-as mesterműben Jack Nicholson egy óriási hotelben marad családjával eldugva a hegyekben. Az első regényét megírni készülő írót azzal bízzák meg, hogy vigyázzon az épületre néhány hónapig, távol a civilizációtól, viszont hamarosan paranormális jelenségek jelentkeznek a házban, Nicholson karaktere pedig megőrül és családjára tör.

  A Ragyogás máig az egyik legnagyonn horror-klasszikusnak számít, így a producereknek vigyázniuk kell majd a folytatásnál…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon