MENÜ
 • Jön a Hazug csajok társasága spin-offja

  Megérkeztek a részletek

  A Freeform csatorna berendelte a Hazug csajok társasága, azaz Pretty Little Liars spin-offjának bemutató epizódját! A mellékprojekt a The Perfectionist alcímet viseli, és Alison DiLaurentis és Mona Vanderwaal karaktereinek megformálói, Sasha Pieterse és Janel Parrish már biztosan szerepet kaptak benne.

  Az új, egyórás epizódokból álló sorozatra tervezett projekt a Hazug csajok társasága-könyveket is jegyző Sara Shepard azonos című regénysorozatán alapul. A történet elkalauzolja a nézőket Beacon Heights-be, ahol a jelek szerint minden rendben van. A tökéletességre való törekvés azonban a város első gyilkosságához vezet.

  “Szeretnénk folytatni I. Marlene King gazdag és úttörő történetmeséléssel a főszereplő lányokkal Beacon Heights-ben, ami legalább annyi titkot fog rejteni, mint Rosewood.”

  A Pretty Little Liars: The Perfectionist anyasorozata, a Hazug csajok társasága 2010-ben debütált, és 2017-ben, a hetedik évaddal ért véget. A széria fináléja a 18 és 34, valamint 12 és 34 évesek kategóriájában a csatorna legnépszerűbb drámája lett, és körülbelül 266 millió nézőt ért el.

  Forrás: AceShowbiz

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Álomszerű leánykérés az Álomutazón

  Bulvár
  dec. 27., csütörtök

  Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Bulvár
  dec. 20., csütörtök

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Bulvár
  dec. 14., péntek

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Ők A Dal 2019 indulói

  Világsztár dömpinggel kezd a STRAND Fesztivál!