MENÜ
 • Jön a Hazug csajok társasága spin-offja

  Megérkeztek a részletek

  A Freeform csatorna berendelte a Hazug csajok társasága, azaz Pretty Little Liars spin-offjának bemutató epizódját! A mellékprojekt a The Perfectionist alcímet viseli, és Alison DiLaurentis és Mona Vanderwaal karaktereinek megformálói, Sasha Pieterse és Janel Parrish már biztosan szerepet kaptak benne.

  Az új, egyórás epizódokból álló sorozatra tervezett projekt a Hazug csajok társasága-könyveket is jegyző Sara Shepard azonos című regénysorozatán alapul. A történet elkalauzolja a nézőket Beacon Heights-be, ahol a jelek szerint minden rendben van. A tökéletességre való törekvés azonban a város első gyilkosságához vezet.

  “Szeretnénk folytatni I. Marlene King gazdag és úttörő történetmeséléssel a főszereplő lányokkal Beacon Heights-ben, ami legalább annyi titkot fog rejteni, mint Rosewood.”

  A Pretty Little Liars: The Perfectionist anyasorozata, a Hazug csajok társasága 2010-ben debütált, és 2017-ben, a hetedik évaddal ért véget. A széria fináléja a 18 és 34, valamint 12 és 34 évesek kategóriájában a csatorna legnépszerűbb drámája lett, és körülbelül 266 millió nézőt ért el.

  Forrás: AceShowbiz

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon