MENÜ
 • Jön a harmadik Gaga-Beyoncé duett

  Három éve várnak a rajongók a harmadik felvonásra.

  És végre itt van! Beyoncé és Lady Gaga különös módon jelentették be, hogy harmadszorra is közösen vonulnak stúdióba. A 2010-es Telephone című videóklip végén látható “Folytatjuk” felirat után persze a rajongók biztosak voltak abban, hogy a két sztár még fog közös projekten dolgozni.

  Néhány hónapja Gaga készített egy képet magáról, amelyen egy óriási méretű, “Ratchet” felirattal ellátott fülbevalót viselt. Később kiderült hogy idén megjelenő, Artpop című lemezén már biztosan lesz egy dal, ami ugyancsak ezt a címet viseli. Tegnap pedig Beyoncé jelentett meg magáról egy fotót, melyen ugyanazt a fülbevalót viseli – a két rajongótábor szerint ez több mint biztos jel.

  A két szupersztár először 2009-ben dolgozott együtt a mérsékelt sikereket elért Video Phone című dalon, majd óriásit robbantottak a Telephone-al, melyet Gaga eredetileg Britney Spearsnek írt, végül inkább megtartotta magának.

  Beyoncé jövő hónapban a Super Bowlon áll színpadra, ahol lehet, hogy már Gagával fog énekelni. Az Anyaszörnyre mellesleg ráférne egy ekkora közönség, mivel a hírek szerint észak-amerikai turnéján óriási kedvezményekkel sem fogynak a jegyek, hasonlóan a dél-amerikai körúthoz.

  Hajrá lányok!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon