MENÜ
 • Jön a Harcosok klubja folytatása

  Az évszázad egyik legjelentősebb alkotásaként tartják számon a Harcosok klubja című kultuszfilmet, melynek bejelentették a második részét...

  Legalábbis a könyvnek. A Brad Pitt főszereplésével készült műremek Chuck Palahniuk nagy vihart kavart ugyancsak ikonikussá nőtt könyve alapján készült, melynek folytatását maga az író jelentette be a Comic-Conon.

  Az író Chelsea Cainnel, a Marvel, a Dc és a Dark Horde munkatársával dolgozik együtt, mivel a folytatást képregényalbumként képzelte el, több részben kiadva.

  A sztorit most Tyler szemszögéből hallhatjuk majd, aki már tíz éve bújkál Jack agyában, elhitetve a férfivel azt, hogy végleg megszabadult tőle. Jack és Marla azóta is együtt vannak, nem éppen boldog házasságban, teljesen átlagemberré átváltozva élnek kisfiúkkal a külvárosban. Gyermeküket viszont hamarosan elrabolja Tyler, mely miatt vissza kell térniük régi életük színterére, Mayhembe.

  Várhatóan még 2015 előtt kiadásra kerül a folytatás, de mivel Palahniuk jelenleg két új regény kiadása előtt áll, lehetséges, hogy kiadója mégis csak 2 év múlva kezdi majd el kiadni a köteteket.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon