MENÜ
 • Jolie exeit is szívesen látja esküvőjén

  Tudni kell, hogy az egész vendégmeghívás-részért az ifjú ara a felelős, így nem meglepő, hogy volt férjek is feljutottak a listára.

  Angelina Jolienak úgy tűnik érdekes humora van, de lehet, hogy ezt az egészet komolyan gondolja. A hollywoodi filmcsillag ugyanis szeretni meghívni volt férjeit is közelgő esküvőjére, amelynek még mindig nem tudjuk a pontos  idejét.

  Ugyanis neki már nem ez lesz életében az első alkalom, amikor fehér ruhában vonul az oltár elé. Volt ő már férje Johnny Lee Millernek és Billy Bob Thorntonnak is. A két úriember pedig ezúttal is szívesen látott vendég a ceremónián, annyi különbséggel, hogy nekik majd most nem kell boldogító igent mondaniuk.

  Egy forrás így magyarázta a jelenséget: “Angelina mindkettejükkel nagyon szoros kapcsolatban maradt.” Tudni kell, hogy az egész vendégmeghívás-részért az ifjú ara a felelős, így nem meglepő, hogy volt férjek is feljutottak a listára. Noha a pontos dátumról továbbra sincsenek információk, az már egyre biztosabbnak látszik, hogy a helyszín Brangelináék franciaországi villája lesz.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon