MENÜ
 • Jolie 88 milliós órája

  Brad Pitt egy szolid ajándékkal lepte meg menyasszonyát: Jolie egy mérgedrága órának örülhet

  A méregdrága pedig itt nem a megfelelő kifejezés. Jolie leendő férjétől ugyanis a világ egyik legdrágább ketyegőjét kapta meg, melynek ára 250 ezer font, vagyis körülbelül 88 millió forint.

  A világsztár egy Patek Philippe órával lepte meg menyasszonyát. Ezekre az órákra általában kétéves várakozási lista van és egy darab elkészítése két hónapot vesz igénybe. Az óra lényegében aranyból készült, mutatói pedig igazgyöngyökből. Minden kész terméket a Patek Phillipe márkát birtokló svájci Stern család egyik tagja ellenőrzi, mielőtt forgalomba kerül.

  Pitt azután döntött úgy, hogy beszerez egyet ezek közül a csodálatos órákból, miután személyesen találkozhatott a Stern családdal Basel városában.

  “Egy különleges ajándékot akart venni Angie-nek, valami olyat, amit kevés ember birtokol a Földön és aminek művészi értéke van. Az óra harangjátékot is játszik, amit a Big Benről mintáztak és az egész kézzel készült. Brad Genfben vette át a ketyegőt és Angie-nek valószínűleg elő-esküvői ajándékként fogja adni.”

  A 48 éves Pitt áprilisban jegyezte el a 37 éves Jolie-t. Francia birtokukon fogják megtartani a tervek szerint a mennyegzőt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon