MENÜ
 • Jól van a baleset után a két világsztár

  Felépülőben van Cheryl Cole és Will.i.am, miután autóbalesetet szenvedtek Los Angeles közelében.

  A két zenész körülbelül hajnali háromkor hagyott el egy stúdiót egy hajnalba nyúló felvétel után. Az anyósülésen Cole ült, mikor Will.i.am százezer fontos cadillackjét belevezette egy parkoló autóba. Míg Will.i.am légzsákja sikeres kicsapódott, ő megúszta egy orrvérzéssel, ez viszont nem történt meg Cole-nál, aki így egy elég nagy ütést szerzett a fejére.

  A baleset után a producert azonnal kórházba szállították, ráadásul ugyanabba, ahol jelenleg Halle Berry is lábadozik egy forgatáson szerzett sérülés miatt. Bár Cheryl komolyabb sérüléseket szerzett, miután ellátták a helyszínen, nem szállították kórházba.

  A szóvivője egy rövid közleménnyel nyugtatta meg az énekesnő rajongóit: “Cheryl jól van, megrázta a baleset, de semmi baja.”

  Maga Cheryl is gyorsan megelőzte a hisztériát, ahogy a producer is: A producer csak kis sérülésekről küldött egy tweetet, Cole pedig megígérte rajongóinak, hogy tényleg nincsen semmi baja.

  Michael Jurkovac producer már nem ilyen hidegvérű üzenettel reagált a közösségi oldalon, elmondva, hogy nem örül a pár éjszakai felvételeinek.

  Cole-nak viszont valószínűleg nincs más választása. Jelenleg készülnie kell a Girls Aloud nagy visszatérésére, promóciózna új lemezét és októberben indul angliai turnéja is. Will.i.am valószínűleg ugyancsak nem fürdik a szabadidőben, hiszen új albuma hamarosan kiadásra kerül.

  Mellesleg a következő kislemez az új korongról lehetséges, hogy a mai napon kerül bemutatásra. Will.i.am duettpartnere pedig nem lesz más, mint Britney Spears.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon