MENÜ
 • Johnny Depp hülyére fogja keresni magát

  Egyes források szerint Depp már megállapodott a stúdióval, hogy közösen folytatják a munkát. Alá is írtak egy szerződést nem kevesebbről, mint körülbelül 95 millió dollárról.

  Alig hogy pár hónapja lecsillapodtak a Karib-tenger kalózai negyedik része körüli izgalmak, szemfüles újságírók már a film ötödik folytatása körüli helyzetről pusmognak. Most például azt sikerült kideríteniük, hogy ha valaki, akkor Johnny Depp piszkosul jól fog járni ezúttal is Jack Sparrow szerepével.

  Egyes források szerint Depp már megállapodott a stúdióval, hogy közösen folytatják a munkát. Alá is írtak egy szerződést nem kevesebbről, mint körülbelül 95 millió dollárról. Rossz májúak szerint már csak azért is jól fog jönni neki a pénzt, mert valamiből el kell tartania korábbi partnerét, Vanessa Paradist és a tőle származó két gyereküket.

  “Johnny nagyon óvatos, soha nem ígérkezik el egyszerre túl sok filmbe. Nem akarja tönkretenni a karrierjét azzal, hogy túl sokat vállal, úgy mint annak idején John Travolta, vagy Nick Cage tette.” – kommentálta a híreket a színész egyik ismerőse.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon