MENÜ
 • Johnny Depp: “A szakításról szóló pletyka hülyeség!”

  A színész dühös a családját érintő pletykák miatt.

  “Utoljára mondom el, a szakításról szóló pletykák nem igazak. Bár kétlem, hogy az én szavam számítana, hiszen úgyis az újságoknak hisznek az emberek. Felháborító az egész. Egy szó sem igaz abból, hogy Vanessa és én különválnánk!” – nyilatkozta Depp

  A pletykák a pár 14 éves kapcsolata alatt számtalanszor felröppentek már, azonban utóbb mindegyikről kiderült, csupán egy álmodozó újságíró találta ki őket. Azonban Johnny úgy tűnik, megelégelte a szóbeszédet, és új, Éjsötét árnyék című filmjének premierjén keményen odaszólt az őt erről faggató riportereknek:

  “Nem, nem igaz a hír. Az egész egy nagy hülyeség. És ha megbocsájtanak, ez itt éppen egy filmbemutató, nem pedig pletykalap-délután!”

  Az ügyben Vanessa Paradis is megszólalt: “Ez az egész hatalmas károkat okozhat a családomnak, a gyerekeimnek. Ezért kérem, ne terjesszenek ilyen pletykákat, egyszerűen nem igaz. Remekül kijövünk egymással és szeretetben szeretnénk felnevelni gyerekeinket.”

  A mozi, Johnny és Tim Burton szerelmesei a mai naptól hazánkban is megtekinthetik az Éjsötét árnyék című filmet, melyben Depp a hölgyek legnagyobb örömére vámpírt alakít.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon