MENÜ
 • John Malkovich magyar darabot rendezhet

  A Vígszínházban lehet rendező az amerikai színész.

  Nagy sikerű, március 25-i vendégszereplése után rendezőként is meghívta a Vígszínházba John Malkovich-ot a teátrum igazhatója, Eszenyi Enikő. A színész a Budapesti Tavaszi Fesztiválon bemutatott Pokoli vígjáték – egy sorozatgyilkos vallomásai című monodrámában lépett fel a Vígszínházban. A darabot követően Eszenyi Enikő baráti találkozóra hívta meg a művészt, ahol a kötetlen beszélgetés végén felajánlotta, hogy rendezzen a budapesti színházban.

  Malkovich mosolyogva fogadta a felkérést: „Nagy örömmel jövök, hiszen gyakran rendezek színházi előadásokat szerte a világon. Csupán a darab és az időpont függvénye, hogy eleget tudok-e tenni a meghívásnak.”

  A világhírű színész még a március 25-i előadást követően beszélt a színházról, mint művészetről. Szerinte a nézőket valószínűleg inkább filmjei vonzzák, de a filmkészítésben rengeteg dolgot figyelembe kell venni, a színházban azonban el lehet tekinteni ezektől. „Godard azt mondta, egy filmbe kell egy lány vagy egy pisztoly. A színházban egyikre sincs szükség, lehet az egy fiú és egy magnó is, vagy épp semmi. Lehet szöveg, de arra sincs szükség mindenáron”. Úgy fogalmazott, hogy „a színház szemlélődővé tesz és elgondolkoztat arról, hogy egy helyzet miként tükröződik az ember saját életében.”

  Forrás: metropol

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon