MENÜ
 • John Lennon fia kiállítja képeit

  John Lennon fia karitatív céllal árusítja fotóit egy kiállításon.

  Julian Lennon, a The Beatles ikonjának, John Lennonnak idősebbik fiától nem áll távol az adományozás. White Leather Foundation nevű alapítványa leginkább a hátrányos helyzetű gyermekek iskoláztatását tűzte ki célul, de ezen kívül környezetvédelmi beruházásokban is nagy szerepet vállal.

  Most Miamiban állítja ki fotóit, melyeket meg is lehet vásárolni, ezzel is támogatva az alapítványt. Az “Alone” névre keresztelt kiállításon Julian saját képei láthatóak, melyek között több exkluzív és egyedülálló darab is megtalálható. Ez egyébként már a második kiállítása lesz, és mivel első alkalommal képei átlagban négyezer dollárért keltek el, úgy gondolta, érdemes még egyszer belevágnia az adománygyűjtésbe.

  A negyvenkilenc éves Julian egyébként nem ápolt túl közeli kapcsolatot édesapjával, helyette inkább az énekes Paul McCartney állt igazán közel hozzá. Ezt bizonyítja az is, hogy a The Beatles nagysikerű dalát, a Hey Jude-ot éppen neki írta a legenda, amikor édesanyja és Lennon ötéves korában elváltak egymástól.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon