MENÜ
 • Jóban Rosszban tesz három hölgy kedvére

  Habár a sorozatban asszonyverő őrültet játszik a Budai Krisztiánt alakító Bodor Géza, otthon három hölgy kívánságát lesi.

  A TV2 napi szappanoperájában ellenszenves karakter Bodor Géza, vagy elrabolja, vagy megveri a nőket, mindenesetre nem túl kedves irányukba. A valóságban teljesen más a helyzet, a színész szerető apa és férj, aki soha nem emelne kezet a gyengébbik nemre.

  “Mindenkiben van agresszivitás, de távol áll tőlem ez a viselkedés, emiatt is nehéz megformálnom ezt a karaktert – mondta a színész, akinek a felesége inkább humorral közelíti meg a dolgot. – A sorozatban jól megvered Mónikát, itthon pedig már kenyérre lehet kenni, szokta mondani a feleségem, de persze ez csak vicc.”

  A Csillagvirág Klinika bajkeverője lányos apuka, aki otthon rögtön három hölgy kedvére tesz.

  “Az első természetesen a feleségem és a gyerekeim, Emma és Janka, de tisztelem és szeretem a szebbik nemet. Igazi lányos apuka vagyok, élek-halok értük”.

  Fontosnak tartja, hogy gyermekeit távol tartsa a sorozatbeli gonosz karakterétől, így nem is nézhetik a kicsik a szappanoperát.

  “A nejemmel figyelünk arra, hogy ne lássanak a tévében. Ez a sorozat nem egy hét- és egy ötéves gyereknek való. Majd, ha nagyobbak lesznek, a Jóban Rosszbant is nézhetik, addig csak színházban láthatnak játszani. Egy darabban gonosz varázslót alakítottam, a kisebbik lányomat már az is felzaklatta.”

  Forrás: Bors

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon